Erik Nykvist gjorde 5 mål i förlusten mot Ludvika.

Sala HF avklädda hemma mot serieledarna!

Mats ”Pille” Nyberg tycker till om matchen.

Salas herrlag fick sig en rejäl omgång av suveräna serieledarna Ludvika HF på lördagseftermiddagen. Sala började matchen lovande med 2-2 efter 7 minuter. Men det skulle komma en växel till från dalmasarna.

På 3 minuter gör bortalaget 4 mål! 2-2 blir 2-6. Efter det återhämtar Sala sig inte på hela matchen. Måldifferensen bara ökar och ökar.

I paus står det förkrossande 5-16. Det är bara att ta av sig hatten. Sala förlustfria svit av hemmamatcher for all världens väg idag!

För att ytterligare understryka skillnaden idag så var Ilya i kassen klart bäst i ett för dagen mycket viljelöst och tamt Salalag. Sala gör rätt om de snarast försöker glömma denna match och fokusera på resten av vårsäsongens matcher.

Ludvika är ett bra lag men det ska inte skilja 15 mål. Sala kan bättre, mycket bättre.

Ilya, den enda som kommer upp i normal standard idag. Okey med 5 baljor på kant-Erik…

Nya tag utlovas till nästa match!

Sala HF – Ludvika HF 13-28 (5-16)

Salas mål: Erik Nykvist 5, Oliver Dujlo 3, Anton Sörman och Mathias Hedlund 2 och Jacke Bäckström 1.