Herrarna kryssade borta mot Uppsala

Coach Pilles ord om matchen

Efter en trevande inledning så hade Sala efter 10 minuters spel ledning med 6-4. En tillknäppt matchbild som i paus resulterade i att Sala leder med 14-13. Sala kommer ut som ett annat lag i andra halvlek. Stänger igen bakåt och spelar fartfyllt framåt och vips så leder sala med 17-13 som också blir 20-15. Matchen håller på att avgöras…Men i det läget dra Sala på sig en dubbelutvisning Och Uppsala knappar in 20-15 blir 20-18. Sala spel går i stå och Uppsala tar också ledningen innan Sala kan kvittera med ca minuten kvar.

Ett kanske onödigt poängtapp men Uppsala gör det samtidigt bra. Och Sala killarna visar ändå moral som kan komma tillbaka och ändå få med sig en pinne. En poäng som kan visa sig viktig när säsongen ska summeras?

Klart bäst i ett kämpande Sala, som så många gånger förr, Viktor Ahlm-Hemlin!

Sala får ta julledigt som tabelltvåa en poäng efter Film. Men vi har ett jäkla bra slagläge inför vårsäsongen!

Målgörare: Viktor Ahlm-Hemlin 7, Jacob Bäckström och Anton Sörman 4, Erik Nykvist, Jesper Olsson och Mathias Hedlund 2 och Fredrik Bengtsson 1