Storstryk i bortamatchen mot Arlanda

Dagens match mot Arlanda HK gick inte som planerad. Planen var att stå upp hårt till att börja med, spela som tidigare bakåt och vara kreativa framåt. Så blev det tyvärr inte. Bakåt stegade dom förbi lätt till att börja med och framåt mötte vi ett tätt försvar som vi inte lyckade ta oss förbi. Vi mötte också en bra målvakt som tog nästan allt.

Ställningen var 19-1 efter första halvlek.

I pausen pratade vi endast om att nollställa och göra en bra andra halvlek. Och det gjorde vi. Förvisso gick Arlanda HK ned i tempo, men vi tog ett bättre tag i matchen och målen började komma. Visst – vi förlorade andra halvlek också, men vi var som ett nytt lag som kom in och spelade.

En hel del utvisningar fick vi men vi kan inte skylla förlusten på dom. Arlanda HK var idag det bättre laget – vi får ladda om och se till att Upsala IF möter ett taggat Sala HF lag nästa helg!

Daniel S spelade stort när han kom in i andra halvlek, Jajje tog en massa skott i första, Felix Mårvad fick sin debut i div 3 och hela laget höll humöret uppe och vi åkte ifrån Märsta men en del erfarenheter rikare. Hem och träna och ladda för en handbolls-fest hemma nästa helg!

Slutresultat blev 36-15

Morten Mårvad