Ilya Zemlyanski och Anton Sörman låg bakom mycket i segern mot Films SK.

Herrarna körde över Films SK på hemmaplan

Coach ”Pille” om matchen

Sala HF stod för en stabil match och formligen krossade Films SK. 27-16 (14-10) stod det att läsa på tavlan efter 60 minuters spel. Sala tar tag i spelet från start. 2-0 efter mål av Anton Sörman och Fredrik Bengtsson. En ledning som sala inte släpper på hela matchen. Efter att fått ordning på försvars- och målvaktspel, så glider Sala sakta men säkert ifrån. 4 mål i halvtid och när sedan Sala spikar igen bakåt i början på andra, ja då är matchen klar.

Ilya Zemlyanski håller nollan första 10 minuter i andrahalvlek. Och tryggt och metodiskt anfallsspel är konceptet.

Stabil och säker seger. Detta trots att många spelare saknades idag p.g.a. skador, sjukdom och arbete. Spelarkritik: Ilya gör sin klart bästa match för säsongen. Framåt så utmärker sig Fredrik Bengtsson och Anton Sörman lite extra. Kul också att se Adam Hagman göra sin första match för säsongen. Och Antonio Ljevar Malm göra sitt första seriemål.

Målgörare: Anton Sörman 8, Fredrik Bengtsson 5, Thomas Kjellin 3, Mathias Hedlund, Erik Nykvist, Jesper Olsson och Adam Hagman 2, Peter Jansvik, Antonio Ljevar Malm, Alex Dujlo 1.