Herrarna tillbaka i vinnarspåret!

En tidig lördagskväll (17.30) och bortamatch mot Upplandstuna.  I matchstarten följs lagen åt.

Ibland leder hemmalaget med ett par bollar. 1.a halvlek är ett riktigt sömnpiller. Den som tänder en liten gnista är Sartip på högerkanten. Han visar vägen till att Sala rycker upp sig in mot halvtidsvilan. Sala kommer ikapp och till pausen är det utjämnat, 13-13. Ser nästan ut som hela laget varit på fest hela natten, vilket givetvis inte är fallet.

Sala har sett att Upplandstuna verkat slitna ut i slutet på första bestämmer sig för att trampa upp farten i andra. Rätt medicin skulle det visa sig. Hemmalaget hänger med 10 minuter hjälpligt. Sedan spikar Ilya igen och flytet infinner sig. Oliver äger uppspelen, Höken knorrar och levererar pastejer.

Kjellin slänger sig raklång så hela hall 2000 vibrerar. Erik hittar högerkrysset igen efter att ha letat en halvtimme. Sala går ifrån till 27-21 med ca 10 minuter kvar.

Och som vanligt när man tror att en match är vunnen så går koncentration och fokus ner Och vips är motståndarna och flåsar i nacken. Kjellin lämnar plan för att beställa korv och nu är det bara uddamålsledning. Anton tar timeout och lägger upp strategin sista minuten. Vilket slutar i att Oliver Dujlo får äran att slå i  sista spiken till 29-27! En vinst är alltid en vinst även en lördagskväll i utkanten av Uppsala, Och hemresan gick så mycket lättare Och förhoppningsvis så köpte Kjellin en hamburgare och inga fler korvar denna kväll?

 Målgörare: Tomas Kjellin, Oliver Dujlo och Mathias Hedlund 5, Jesper Olsson och Erik Nykvist 4, Sartip Masoudi 3, Alex Dujlo 2 och Anton Sörman 1.

Aktuellt