Sala HF tackar för denna säsong

Hej alla spelare, ledare, föräldrar och supportrar!
Säsongen 2019/2020 har varit en underbar säsong med massor av spelare i träning och seriespel. Men på grund av coronaviruset har Sala HFs styrelse tagit beslut om att avsluta säsongen och arbeta framåt för 2020/2021-säsongen. Svenska Handbollsförbundet och Uppland Handbollsförbund har gått ut med följande information:
Barn och Ungdom
Resterande seriematcher och sammandrag som är administrerade av Upplands Handbollsförbund ställs in.
Det innebär att matcherna inte kommer att spelas, utan i de serie där resultat förekommer, registreras matcherna 0-0 och serierna avslutas.
Sala HF kommentar: Information gick ut igår via Facebook-sidan till 07-laget att matchen mot Vassunda är inställd.
Seniorer
Samtliga kvarvarande seriematcher i seniorserierna spelas inför tomma läktare. Det gäller samtliga serier från SHE/Handbollsligan till våra distriktsserier Damer och Herrar div 4 samt Trim.
Sala HF kommentar: Herrlaget kommer att åka på match mot IK Stubbhagen lördag 14 mars. Ingen publik får tyvärr närvara.
FÖRENINGSVERKSAMHET
De lag som avslutat seriespelet/säsongen rekommenderas upphöra med alla gemensamma aktiviteter och träningar tillsvidare. Individuell träning rekommenderas istället.
Sala HF kommentar: Med bakgrund av rekommendation från Svenska Handbollsförbundet och Uppland Handbollsförbund kommer vi inte ha några träningar från och med fredag 13 mars.
Å Sala HFs styrelses vägnar vill jag med detta tacka alla spelare, ledare, föräldrar och sponsorer för en underbar säsong. Hoppas ni alla håller er friska och att alla är med när vi startar upp igen efter sommaren. Förhoppningsvis kan vi träffas lite under sommaren för beach-handboll eller annan aktivitet, men detta kommer vi tillbaka till.
Morten Mårvad
Sala HF, ordförande