Härlig handbollsdag för F/P 03-04!

Några spelare hade under säsongen efterfrågat en träningsdag med olika övningar då vi hade detta förre säsongen, vilket var mycket uppskattat av alla.

Så på söndag 13 mars hade F/P 03/03 en handbolls-dag/träningsdag i Idrottshallen mellan 12:30 och 18:00. 17 taggade och glada spelare deltog hela dagen som bestod av löpträning, passningar, övergångar, match-träning samt olika roliga team-övningar.

Vi hade turen att Ewa Allerbrand och Erik Nyquist tackade ja att träna våra spelare denna dag. Vi är övertygade om att det är nyttigt och lärorikt att få input utifrån också för att kunna variera träningen samt att motivera och utveckla spelarna. Detta var mycket uppskattat av båda spelare, tränare och föräldrar som var med!

Sala HF stod för lunch och mellanmål som bestod av pastasallad med kyckling och nybakat bröd och smoothies – mat som skall vara nyttig när man tränar var fokusen.

Även om alla spelare var slutkörda efter träningen var alla fokuserade och glada hela dagen.

Stort tack till Ewa, Erik och alla som var med att arrangera denna dag – detta är något vi gärna gör igen, kanske redan till hösten som en bra uppstart på nya säsongen!

Aktuellt