Thomas Kjellin svarade för 5 mål och Anton Sörman för 8 i matchen mot Films SK.

Sala HF klasser bättre än Film

Säsongsavslutning på lördag eftermiddag bjöd på stabilt Salaspel matchen igenom. Redan från start så visade Sala tydligt var skåpet skulle stå idag. 4-1 efter 4 minuter, 5-2 efter 6 minuter och 8-4 efter 13 minuter. Sala äger matchen. ”Kjelle” gör ett par patenterade tempoväxlingar och kliver igenom med ett par Filmlirare hängande i högerarmen. Men då avslutar han med vänstern istället. Försvarsspelet är bra hela matchen när Sala väl har fått koll på Films ”linjeråttor”.

Illya som vanligt stabil i buren. Tar det han ska och lite till. I halvtid är det 5 upp, 14-9.

Sala bestämmer sig för att inte bjuda på något ”Hawaiispel” i andra utan istället gå ut och stänga matchen med stabilt försvarsspel som grund. Och så blir det också. 17-10, 18-10, 19-10. Pang, pang, pang och matchen är körd efter 40 minuter. Höken och Oliver briljerar med lite läckra passningar. Bl.a. en 3,5 meter ”jappe” på Sörman (rätt svår att försvara sig mot).  Peppe får på en höjdare och skjuter ribba in! Det firar han med att dra på sig ett par utvisningar. Muttrar ovanligt lite och går och sätter sig lugnt på botbänken. Tror han redan ser fram mot den nalkande försäsongsträningen. Det ryktas om att Jacke Jansson ska köra några klassiska träningspass på beachhandbollsplanen vid Månsan i sommar allt på Peppes begäran.

Slutresultatet 29-16 avspeglar rätt tydlig klasskillnaden idag.

Målgörare: Anton Sörman 8, Erik Nykvist 5, Tomas Kjellin, Mathias hedlund och Pether Jansvik 4, Oliver Dujlo 3 och Jacob Bäckström 1

Till att börja med så är det nu mycket glas som ska lagas och förstärkas. Så vi får återkomma med lite eftersnack till säsongen, men som vanligt mycket snack och rykten vilka som kommer till nästa säsong!

Sala HF – Film SK   29-16 (14-9)

Aktuellt